به گزارش سلام اردبیل، خسرو امیدوار در گفت و گو اظهار کرد: اعضای این گروههای خرد محلی بدون ارائه وثیقه و مدارک حرفهای خاص از منابع بانکی استفاده و بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال پسانداز داخلی کرده و هفت هزار و ۸۶۸ مورد در حدود ۲۸۰ میلیارد ریال موفق به اخذ تسهیلات بدون ضامن از بانک کشاورزی شدند.
وی افزود: اجرای این برنامه در روستاهای هدف باعث رونق اقتصادی و افزایش درآمد خانوادهها شده و همبستگی اجتماعی را افزایش داده که از زمینههای شغلی این خانوارها میتوان به کشاورزی، دامداری، زنبورداری، قالیبافی، کاشت زعفران، پرورش بوقلمون و باغداری اشاره کرد .
امیدوار با اشاره به مسائل اقتصادی موجود، بر ضرورت حمایت مالی و غیرمالی هرچه تمام از گروههای همیار زنان سرپرست خانوار در جهت حفظ، بقا و رشد فعالیت آنها با بازده مطلوب تاکید کرد.
وی از تداوم اجرای برنامه تامین مالی خرد در روستاهای استان خبر داد و افزود: آموزش مهارتهای اجتماعی، مالی، تقویت همبستگی، انتقال مفاهیم اقتصادی و اجتماعی به فرزندان، ارتقای سطح معیشت و اقتصاد اعضای خانواده ها از اهداف اصلی این برنامه است که با رویکرد محلی و با آموزش تسهیلگران اجرا میشود.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان اردبیل اضافه کرد: ساکنان روستاها بصورت داوطلبانه در گروههای ۱۵ تا ۲۵ نفره، دور هم جمع شده و بعد از طی مراحل مختلف آموزشی و بیان اهداف، گروهها در یکی از شعب بانک کشاورزی اقدام به افتتاح حساب کرده و صندوق مالی گروه را تشکیل میدهند و اعضای گروهها هم به تناسب ضرورت از منابع صندوق وام میگیرند.
در حال حاضر حدود پنج هزار و ۹۱ خانوار برابر با ۱۴ هزار نفر در دفتر توانمندسازی خانواده و زنان بهزیستی استان اردبیل دارای پرونده و از خدمات متنوع برخوردار هستند این زنان بیشتر به واسطه طلاق یا فوت، از کار افتادگی، زندانی شدن، متواری بودن همسر زیر پوشش بهزیستی قرار گرفتهاند.