به گزارش سلام اردبیل، علی حیدری اناری ر وز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اظهار کرد: در راستای کاهش تصدی گری منابع آب، ۱۰ تفاهمنامه تامین مالی با سرمایهگذار خارجی به مبلغ ۱۳۸ هزار میلیارد ریال مبادله شده و دفتر سرمایه گذاری استان زمینه انتشار فراخوان زمینههای این سرمایه گذاری را فراهم کرده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای اردبیل گفت: تامین، تخصیص و عرضه آب مطمئن و پایدار، بهبود بهرهبرداری و سازگاری با تغییر اقلیم، ارتقای سطح خدمات مشترکین و درآمد، کاهش تصدیگری، جذب سرمایهگذار، توسعه گردشگری آب، ارتقای سطح بنگاهداری و توجه به تعالی سازمانی از اهداف کلان و نقشه راه تدوین شده در این شرکت است.
حیدری اناری ارتقای سطح بنگاهداری و توجه به تعالی سازمانی را از دیگر برنامههای این شرکت عنوان کرد و گفت: ابزارهای فعلی جهت مدیریت مصرف آب پاسخگو نبوده و به دنبال نگاه تحولی و علمی در این حوزه هستیم.
وی با اشاره به طرحهای در دست اجرای بخش آب استان اظهار کرد: تکمیل عملیات اجرایی واحدهای یک، چهار و پنج ناحیه عمرانی دوم خداآفرین، خرید و اجرای لولههای سیفون درهرود، تکمیل و اجرای عملیات ایستگاه پمپاژ سربند و پیش آبگیری سد عمارت به عنوان بزرگترین سد استان از عملکرد این شرکت جهت تحقق برنامه تامین، تخصیص و عرضه آب مطمین و پایدار است.
حیدری گفت: آغاز پیاده سازی الگوی کشت منطبق با برنامه سازگاری کم آبی، انسداد نزدیک به ۲۰۰ حلقه چاه غیرمجاز با صرفهجویی ۴ میلیون متر مکعبی در مصرف آبهای زیرزمینی، نصب ۲۱۲ کنتور غیرمجاز جهت اضافه برداشت آبهای زیرزمینی توسط چاههای موجود از دیگر اقدامات شاخص شرکت در بهبود بهرهبرداری و سازگاری با تغییر اقلیم است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای اردبیل گفت: الگوی کشت و مصرف آب در استان تغییر میکند و برای تحقق این امر و دستیابی به راهکارهای علاج بخشی کاهش منابع آب دشت اردبیل از ظرفیت دانشگاهها استفاده میشود.
حیدری اُناری با اشاره به ضرورت بکارگیری دستورالعملهای علمی و تحقیقاتی در بخش آب افزود: استفاده از ظرفیت دانشگاهیان از جمله استادان مجرب میتواند در این راستا مثمرثمر واقع گردد.
وی با بیان اینکه استفاده از راهکارهای علمی و تحقیقاتی برای اصلاح الگوی مصرف و کشت در دشتهای استان جزو برنامههای بخش آب است، افزود: باید با برگزاری سمینارها و میزگردهای علمی و استفاده از نظرات صاحبنظران به دنبال راهکارهای مناسب برای رسیدن به مصرف بهینه منابع آب و علاج بخشی کمبود منابع بود.