• امروز : دوشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 9 December - 2024
کل 7350 امروز 3
0
رئیس هیات مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان:

کشت و صنعت مغان به شرکت سودآور تبدیل شده است

  • کد خبر : 1872
  • 23 مرداد 1401 - 18:22
کشت و صنعت مغان به شرکت سودآور تبدیل شده است
رئیس هیات مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت:کشت و صنعت مغان در طول سه سال اخیر از شرکت زیان ده به یک شرکت سودآور تبدیل شده است.

به گزارش سلام اردبیل به نقل از خبرگزاری ایرنا، قاسم محمدی اظهار کرد: درآمد، سود، زیان، سرمایه‌گذاری و تصمیم گیری از مولفه‌های بنگاه‌داری است و این شرکت در حوزه درآمد رکورد زده و هزینه‌ها هم به حداقل رسیده بطوریکه سود شرکت نسبت به سه سال گذشته رشد چشمگیری داشته است.

رئیس هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان اظهار کرد: اگر در سال‌های گذشته ۸۰ میلیارد ریال شرکت سود آوری داشته است هم اکنون این میزان به سه برابر رسیده است بنابراین شرکت مغان از زیان دهی بیرون آمده و جزو شرکت های سودده  است که باید در نظام و ساختار کشاورزی ایران حفظ شود.

 محمدی گفت: تحولات بزرگی در این شرکت به لحاظ راندمان تولید و اشتغال ایجاد شده که در نوع خود کم نظیر بوده و تلاش می شود با ایجاد زنجیره تولید میزان تولید محصولات زراعی و باغی افزایش یابد.

وی اضافه کرد: این بنگاه اقتصادی به رغم اینکه از ۵۰ سال پیش دارای ردیف بودجه خاص است اما در فصل جدید که به دولت برگشته است، ریالی از ردیف بودجه ای دولت و منابع دولتی، تسهیلات بانکی و تعهدات مالی دیگر استفاده نکرده است.

محمدی گفت: کشت و صنعت مغان نسبت به تسویه حساب ۱۴۰ میلیارد ریالی تسهیلات بانکی که در زمان بخش خصوصی ایجاد شده بود، اقدام کرده است.

 رئیس هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان ادامه داد: انتظار داریم سازمان برنامه و بودجه در زمینه اختصاص ردیف بودجه خاص این بنگاه اقتصادی را یاری کنند.

وی افزود: هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت مغان در زمینه باغات، زراعت، دامپروری و کارخانجات پروژه ها را مصوب و به مدیریت ها ابلاغ کرده است و با تخصیص بودجه لازم برای اجرای این پروژه‌ها شاهد فصلی از حاکمیت برنامه ریزی مدرن بودجه ریزی و ارزیابی بودجه و عملکرد در این شرکت خواهیم بود.

 محمدی به تدوین نظام جامع شرکت کشت و صنعت مغان که در داخل آن الگوی کشت، مکانیزاسیون، صادرات و شاخصی بنام توسعه انسانی و استفاده از تکنولوژی های نوین مد نظر است اشاره کرد و افزود: ساختار این بنگاه اقتصادی یک ساختار کهنه سنتی ۵۰ سال پیش است و لازم است که این نظام متحول شود.

شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با داشتن اراضی وسیع زراعی، ۲ هزار و ۶۰۰ هکتار باغات میوه، مجتمع بزرگ دامپروری، کارخانه‌های قند، لبنیات، فرآوری میوه و چند واحد تولیدی دیگر از شرکت‌های منحصر بفرد کشور محسوب می‌شود.

این شرکت در اجرای قانون خصوصی‌سازی در سال ۱۳۸۸ در لیست واگذاری‌ها قرار گرفت و بعد از چهار فقره آگهی درسال ۱۳۹۷ به بخش خصوصی واگذار شد.

این واگذاری با توجه به اعتراض‌هایی که بدنبال داشت در شانزدهم مهرماه سال ۱۳۹۹ با پنج رای موافق و یک رای مخالف هیات داوری ابطال شد.

لینک کوتاه : https://salamardebil.ir/?p=1872
  • منبع : ایرنا

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که غیر مرتبط باشد، منشر نخواهد شد.