مهسا امینی از دنیا رفت. قصور یا خطای انسانی در این حادثه تلخ مؤثر بوده است یا خیر، هنوز به قاطعیت نمیتوان اظهار نظر کرد. اما آیا اینکه برخی رسانههای (خارجی و داخلی) تا این حد و اندازه و به این وسعت بر سر این حادثه موضع گرفتند کمی بو دار نیست؟
به عنوان مثال رسانه اینستاگرامی (اینترنشنال سعودی) طی ۴۸ ساعت بیش از ۱۰۰ پست خبری در این خصوص کار کرده است.
به نظر میرسد این حرکت و جریانسازی رسانهها اهداف گوناگون میتواند داشته باشد، اما یکی از واضحترین آنها تلاش برای به حاشیه راندن یکی از بزرگترین اتفاقات قرن کشور است.
نشست شانگهای و اعلام عضویت رسمی ایران در این سازمان و دیدار رئیس جمهور ایران با رؤسای جمهور و نخست وزیران کشورهای بزرگی همچون روسیه، چین، هند و … موضوعی بسیار مهم، راهبردی و آیندهساز است که متأسفانه اکنون در سکوت رسانهای فرو رفته است.
فراموش نکنیم که عضویت رسمی ایران در این سازمان که حدود ۶۰ درصد از جمعیت جهان را شامل میشود، ابعاد بسیار وسیع و مهمی در تغییر چیدمان قدرت منطقهای و جهانی داشته و در بازگردانی جایگاه اسطورهای ایران باستان، گام مهمی به شمار میرود.
حال کافیست یک مرور کوچک در رسانهها داشته باشیم تا تعداد خبرها و پستهای آنها برای عضویت رسمی ایران در سازمان بزرگ شانگهای را با خبرهای مربوط به “مهسا امینی” مقایسه کنیم.
از اهداف دیگر اینگونه جریان سازی ها برای خبر این حادثه تلخ می تواند تلاش برای به حاشیه راندن خبر بزرگترین رویداد دینی و مذهبی جهان “اربعین حسینی” نیز باشد. و بسیاری موضوعات دیگر که به اندکی تأمل نیازمند است.
انصافا عالی بود این تحلیل . همه واقعا نیازمند سواد رسانه ای هستیم
به نظر من حتی اگه مهسا امینی هم نبودبازم این اتفاقات اخیر می افتادچون یه جورایی معلوم بودکه یه خبرایی هست
من قبول ندارم
هر مسئله ای که در جامعه ی ایرانی به وسیله دستهای غرب اینچنین بال و پر داده میشه قطعا به پشت پرده قضایا باید شک کرد