به گزارش سلام اردبیل، سید حامد عاملی در جلسه شورای اداری استان اردبیل که با حضور رئیس دستگاه قضا در سالن ولایت اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: برخی قوانین و مقررات در کشور ناکارآمد بوده و در حل مشکلات مردم هیچ خصوصیت و برجستگی ندارند.
وی تصریح کرد: در کنار ناکارآمدی برخی قوانین، در برخی حوزهها نیز با خلأ قوانین و مقررات روبهرو هستیم و یا عدهای سعی میکنند از قوانین موجود تفسیرهای متعددی را انجام دهند که این خود معضلات و آسیبهایی را به همراه داشته است.
استاندار اردبیل از رئیس دستگاه قضا خواست تا زمینه تشکیل جلسه سران سه قوه را در قالب استانی فراهم کرده و مدیران دستگاه قضائی، مجریه و مقننه در استانها نیز نسبت به حل مشکلات و معضلات گامهای جدی بردارند.
عاملی افزود: در بحث حقابه استان به ویژه در منطقه مغان برخی نارساییها و مشکلات معلوم و مبرهن است که انتظار میرود بعد از گذشت سالها حقابه مردم استان از ارس و سایر حوزههای آبریز مشخص شود.
وی به ممانعت صادرکنندگان سیبزمینی به خاطر پیمانسپاری ارزی اشاره کرد و ادامه داد: پیمانسپاری ارزی به تعلیق کارت بازرگانی تجار و صادرکنندگان اردبیلی منجر شده که بهتر است با رفع این مشکل و اصلاح تعهدسپاری ارزی امکان صادرات سیبزمینی فراهم آید.
عاملی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: اگر به سرعت بستر صادرات سیبزمینی فراهم نیاید، ما با انبوهی از سیبزمینی فاسد شده در انبارها روبهرو خواهیم بود که خسارت هنگفتی را به بار میآورد.
وی مرز مشترک ۶۸۶ کیلومتری استان اردبیل را با آذربایجان یادآور شد و اضافه کرد: ما هنوز نتوانستیم از ظرفیت مرزی به ویژه راهاندازی منطقه آزاد و مزایای آن استفاده کنیم که بهتر است در این بخش موانع و مشکلات برطرف شود.
عاملی افزایش ظرفیت تخت بیمارستانی را تا یکهزار تخت در استان یادآور شد و بیان کرد: در حال حاضر تعداد تختهای بیمارستانی استان اردبیل کمتر از ۲ هزار تخت است که باید بر اساس استانداردها این میزان افزایش پیدا کند.
رئیس شورای اداری استان با قدردانی از سفر رئیس قوه قضائیه و مسئولان دستگاه قضا به استان اردبیل یادآور شد: ما از همراهی و تلاشهای مجموعه قضائی استان قدردانی میکنیم که همپای مدیران در عرصه حل مشکلات و رفع گرفتاریهای مردم در صحنه حضور دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: با تدبیر درست در حوزههای مختلف قضائی مشکلات مردم به حداقل رسیده و حمایت همهجانبه را از فعالان عرصه تولید و سرمایهگذاری شاهد هستیم.
عاملی ظرفیت استان اردبیل را در حوزههای مختلف بینظیر توصیف کرد و گفت: با وجود همه این ظرفیتها استان اردبیل در بخش زیرساختها رتبه ۲۴ و درآمد سرانه نصف متوسط کشوری را دارد و ما نتوانستیم از ظرفیت کشاورزی، صنعتی، معدنی و گردشگری به نفع مناسب استفاده کنیم.
وی اولین محدودیتها را کمبود زیرساختها به ویژه در بخش راه، راه آهن و فرودگاه اعلام کرد و افزود: سعی بر این است تا در کنار توسعه بزرگراهها، راه آهن اردبیل – میانه بعد از ۱۸ سال تکمیل و افتتاح شده و برای تجهیز فرودگاه نیز ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
عاملی تأمین آب شرب، گاز، برق و سایر زیرساختها را مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: پروژه خداآفرین و توسعه گلخانهها از دیگر رویکردهای مسئولان استان است تا با رفع موانع و مشکلات بتوان در این هدفگذاری به نتایج مناسب دست پیدا کرد.
وی از راهاندازی ۱۵ واحد تولیدی با اشتغال بالای یکهزار نفر در استان اردبیل خبر داد و بیان کرد: استان اردبیل تا ۲ سال آینده به باشگاه اشتغال هزارتاییها میپیوندد.
استاندار اردبیل اضافه کرد: تولید ۳۰ هزار واحد در قالب طرح نهضت ملی مسکن و کمک به رفع سایر کمبودها از دیگر برنامهریزیها و هدفگذاریهای مسئولان استانی است.