به گزارش سلام اردبیل، سید عبدالله طباطبایی عصر پنجشنبه در همایش مدیران و راهبران آموزش و پرورش اردبیل اظهار کرد: معلمان ثابت کردند که حتی در سختترین شرایط کرونا نیز آموزش و تربیت تعطیلپذیر نیست و در بستر فضای مجازی سعی کردند تا آموزشها را بیوقفه دنبال کنند.
وی به ۲ موضوع اندیشه و انگیزه در نظام تعلیم و تربیت اشاره کرد و گفت: بالاتر از اندیشه، تفکر و فهم معلم، ما به انگیزه و نمایش توانمندیها نیاز داریم تا معلم بتواند با روحیه بسیار بالا در سنگر مدرسه حاضر شده و نظام تعلیم و تربیت را به شایستگی به پیش ببرد.
دادستان عمومی و انقلاب اردبیل تصریح کرد: معلمان ما باید در این سنگر به تربیت انسانهای اخلاقمدار، نیکو سیرت همراه با مبانی معرفتی و معنوی همت کرده و در علوم مختلف نمایش و تجلی از قدرت الهی را نشان دهند.
طباطبایی افزود: در سال «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرینی» معلمان ما به راحتی میتوانند در سنگر تولید علم و آگاهی و تربیت نسل آینده جهاد مقدسی را انجام داده و با انگیزهبخشی به دانشآموزان، آنها را به سمت مقصد نهایی سوق دهند.
وی با بیان اینکه تربیت تمام دانشمندان و متخصصان به دست معلمان است، خاطرنشان کرد: ایراد بزرگ آموزش و پرورش خامفروشی است چرا که بهترین قاضی، افسر نظامی، پزشک و طبیب را تربیت کرده و تحویل جامعه میدهد که سهم عظیمی را در مسیر تربیت آنها بر عهده دارد.
طباطبایی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: معلمان ما در مسیر زندگی، معاش خود و تنگناهایی که با آن روبهرو هستند، هیچ گناهی ندارند بلکه این گناه مسئولان و برنامهریزان است که به هر شکل ممکن فکری به حل دغدغههای معلم و خانوادههای آنها نکردهاند و روز به روز تنگنای معیشتی را در بین این قشر شاهد هستیم.
وی بیان کرد: باید معلم ما جز آموزش و تربیت دغدغهای نداشته باشد و اصل رسالت آموزش و پرورش نیز همین موضوع است و باید در دولت سیزدهم به نحوی برنامهریزی شود تا دغدغه معیشتی معلم کمتر شده و معلمان ما با خیال راحت بدون شغل دوم و سوم به فکر آموزش و تربیت نسل آینده باشند.
طباطبایی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: ما معلم تک بعدی نیاز نداریم بلکه باید معلمان ما متناسب با دستاوردهای جدید علمی و حضور در کلاسهای بازآموزی و ضمن خدمت، توان علمی و مهارتی خود را افزایش داده و نسبت به سالهای گذشته در مسیر توانایی علمی و مهارتی گامهای جدی بردارند.
دادستان عمومی و انقلاب اردبیل تصریح کرد: اگر در قرآن کریم به قلم قسم خورده شده و بالاتر از قلم نوشته معلم و دانشمند دارای ارج و قربی است که در این شرایط باید منزلت آن بیش از گذشته به نمایش درآید.