به گزارش سلام اردبیل، سیدعلی حجتی اظهار کرد: این طرح با شعار “هر مدرسه، یک کانون مهارتآموزی هلال احمر برای مهارتهای لازم جهت افزایش تابآوری دانشآموزان در حوادث و بحرانها برنامهریزی شده است.
وی اضافه کرد: طرح ماهر از دانشآموزانی تشکیل شده که میخواهند آموزشهای اولیه و همگانی هلالاحمر را فرا بگیرند تا در صورت وقوع بلایا بتوانند به عنوان فردی آموزشدیده برای خود و اطرافیان موثر و مفید باشند.
وی ادامه داد: پیرو تفاهمنامه وزارت آموزش و پرورش و جمعیت هلال احمر طرح ماهر در استانها یکی از طرحهای خوب و موثر برای ارائه مهارتهای لازم به دانشآموزان، مربیان و معلمان است تا از جامعهای آگاه، تابآور و آماده در زمان مواجهه با حوادث بهرهمند باشیم.
معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: این طرح با استفاده از ظرفیت آموزش همسالان و سفیران سلامت در مدارس ابتدایی سراسر استان برای دانشآموزان (پایههای چهارم- پنجم و ششم ابتدایی) در چهار گام شروع شده و تا پایان تیرماه ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: گام اول طرح با ایجاد کانون در مدارس با عنوان کانون دانشآموزی هلال احمر و تشکیل تیمهای ۱۰ تا ۳۰ نفره انجام و گام دوم تربیت و آموزش مربیان و مراحل بعدی آموزش والدین و در مرحله آخر دانشآموزان وارد چرخه شده و ۲ ساعت آموزش خواهند دید.
استان اردبیل از جمله ۱۰ استان کشور در زمینه فراوانی وقوع حوادث طبیعی به شمار میرود و هر از گاهی بروز حادثههایی مانند زمین لرزه ، رانش زمین ، سیل ، خشکسالی ، صاعقه ، طوفان ، سرمازدگی ، برف سنگین ، سرما و یخبندان شدید خسارت و تلفاتی برجای میگذارد.
این استان ۵۰ هزار امدادگر آموزشدیده برای بکارگیری در حوادث احتمالی غیرمترقبه دارد.